Om Mig!

gallery/b452e10da9b88b9b597b5f1bbe3e4341.lock

Jag heter Annelie Hillström, jag har alltid varit intresserad av och levt med hästar och intresset bara ökar!

Satt på en häst första gången när jag var runt 1 år och det var grannens
ponny som fick ställa upp de första åren! Min första egna ponny var ett B-ponny
sto som kom till vårt hem när jag var 7 år, och med min mammas hjälp red jag
vid 10 års ålder in min andra ponny, en welsh valack.

Min första häst köpte vi när jag var 14 år, en 1,5 årig quarter valack som
jag red in med hjälp av min mamma. När jag var 19 utökades flocken med en
helbror till min quarter.

Redan vid 15 års ålder började jag hjälpa grannar och bekanta med deras
hästar, och redan där kände jag att jag ville jobba med hästar och det kom
några fler på vägen som ville ha hjälp.

Har under åren tränat för proffstränare inom både westernridning och dressyr

Utöver ridning och träning började intresset för anatomi, fysiologi, rehabilitering och olika behandlingsmetoder växa ordentligt och 2011 tog jag mitt första steg mot denna oändliga och underbara värld genom att utbilda mig till Hästakupunktör enligt TCVM.

Ganska snart insåg jag att jag även ville hjälpa människor med sin hälsa och började gå olika kurser tills jag bestämde mig för att gå en riktig utbildning till massageterapeut som grund, och yogamassagen var mest inressant och har god effekt på mig personligen.

Hälsokost, homeopatmedel, örter och hur det vi stoppar i oss påverkar vår kropp och vårt sinne är också ett stort intresse. Och efter att ha testat Forever Living aloe vera produkter bestämde jag mig efter positiva resultat att börja där som återförsäljare.Under fliken mina utbildningar kan du läsa mer om vad jag utbildat/utbildar mig inom! Uppdaterar sidan regelbundet med nya spännande kurser och utbildningar!

I Januari 2013 Startade jag mitt företag.